• 444
  • 222
  • 333

welcome kanggo kita perusahaan

Dongguan Baolai Metal Can Co., Ltd. diadegaké ing 2012, siji iku kang kondhang manufaktur kontaner Manganese packaging in China. produk utama: becik ditonton & kimia bisa lenga, babak, kothak lan jinis komplong, varieties lengkap lan specifications. kita pabrik wis R kuwat & D lan kekuatan teknologi, majeng peralatan, duwe grup personel profesional lan technical senior. Wis 12 garis produksi majeng peralatan diimpor saka Jerman, Jepang, Taiwan lan negara liyane, karo 150,000㎡ workshop lan kapasitas produksi dina luwih saka 100,000 pcs.