Babagan awake dhewe

a48503d0

Company kita

Dongguan Baolai Metal Can Co., Ltd, diadegaké ing 2012, iku salah siji saka kondhang manufaktur kontaner Manganese packaging in China. Produk utama: becik ditonton & lenga kimia bisa, babak, kothak lan liyane jinis komplong, varieties lengkap lan specifications.Our pabrik wis R kuwat & D lan kekuatan teknologi, majeng peralatan, duwe grup personnel.Has profesional lan technical senior 12 garis produksi majeng peralatan diimpor saka Jerman, Jepang, Taiwan lan negara liyane, karo 150,000 workshop lan  kapasitas produksi dina luwih saka 100,000 pcs.

Advantage kita

Minangka Enterprises dhuwur-tech, kita Nyetel riset tliti die lan pembangunan, Manufaktur lan tliti stamping dadi, tliti Déwan ing one.Products wis dijupuk SGS, Intertek, ISO 9001/14001, LFGB, etc certification.Through luwih saka taun sepuluh saka unremitting efforts, kita wis menangaké sawetara kaurmatan lan Anugrah, lan kasil menangaké gelar saka "Enterprises majeng ing Provinsi Guangdong", etc.

Kanthi kaluwihan saka kualitas Harder & Opaque, & sealing apik & foodgrade & anti-karat & anti-teyeng. Manganese bisa menehi sistem airtight kang rampung nyingkirke faktor lingkungan liyane heat.Based ing manajemen lingkungan internasional standar ISO-14000, komplong Manganese karo polusi kurang, ciri recyclable lan sumber-daya bakal duwe papan pangembangan jembare kanggo aplikasi packaging mangsa.