• 444
  • 222
  • 333

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Dongguan Baolai Metal tiasa Co., Ltd. ngadeg di 2012, hiji deui ngeunaan well-dipikawanoh pabrik peti tinplate bungkusan di Cina. produk utama nyaéta: plant & kimia can minyak, buleud, pasagi sarta jenis séjén kaléng, variétas lengkep jeung spésifikasi. pabrik urang boga Sunda kuat & D jeung kakuatan téhnologis, alat-alat canggih, boga grup tina tanaga profésional sarta teknis senior. Boga 12 garis produksi peralatan canggih diimpor ti Jerman, Jepang, Taiwan jeung nagara séjén, kalayan 150,000㎡ workshop jeung kapasitas produksi poéan leuwih ti 100.000 PCS.