Tentang Kami

a48503d0

Company kami

Dongguan Baolai Metal tiasa Co., Ltd, ngadeg di 2012, éta salah sahiji well-dipikawanoh pabrik peti tinplate bungkusan di Cina. Produk utama nyaéta: plant & minyak kimia can, buleud, pasagi sarta séjén jenis kaléng, variétas lengkep jeung specifications.Our pabrik boga Sunda kuat & D jeung kakuatan téhnologis, alat-alat canggih, boga grup tina personnel.Has profésional sarta teknis senior 12 garis produksi peralatan canggih diimpor ti Jerman, Jepang, Taiwan jeung nagara séjén, kalayan 150.000 workshop jeung  kapasitas produksi poéan leuwih ti 100.000 PCS.

Kauntungan urang

Salaku usaha tinggi-tech, urang nangtukeun panalungtikan precision paeh tur ngembangkeun, manufaktur jeung precision stamping kontinyu, precision assembly di one.Products geus diala SGS, Intertek, ISO 9001/14001, LFGB, jsb certification.Through leuwih ti taun sapuluh tina unremitting usaha, kami geus meunang sababaraha honors jeung panghargaan, jeung successively meunang judul tina "usaha canggih di Propinsi Guangdong", jsb.

Kalawan kaunggulan kualitas Harder & opak, & sealing alus & foodgrade & anti korosi & anti karat. Tinplate bisa nyadiakeun hiji sistem airtight nu lengkep isolates faktor lingkungan sagigireun heat.Based on manajemén lingkungan internasional standar ISO-14000, kaléng tinplate kalayan polusi low, ciri recyclable tur sumberdaya-nyimpen bakal boga spasi ngembangkeun lega pikeun aplikasi bungkusan ka hareup.